Besök DL Maskin på Euro Mine expo

Vi på DL Maskin är glada att kunna meddela att vi kommer att delta i Euro Mine Expo, som hålls den 28-30 maj. Vi vill varmt välkomna er att besöka vår monter, nummer 1003.

Euro Mine Expo är en av de största och mest prestigefyllda gruvmässorna i Europa, och vi är stolta över att vara en del av detta evenemang. Vi kommer att visa upp vårt senaste sortiment av hydraulhammare och borriggar, som är designade för att möta de tuffaste kraven inom gruvindustrin.

Våra hydraulhammare är kända för sin hållbarhet och effektivitet, och vi är övertygade om att de kommer att imponera på er med deras prestanda. Dessutom kommer våra borriggar, som är utrustade med den senaste tekniken, att demonstreras på plats. Våra experter finns till hands för att besvara era frågor och ge detaljerad information om våra produkter.

Missar inte chansen att se våra maskiner i aktion och diskutera era behov med vårt kunniga team. Vi ser fram emot att träffa er på Euro Mine Expo och hjälpa er att hitta de bästa lösningarna för er verksamhet.

För mer information, besök Euro Mine Expos hemsida eller kontakta oss direkt. Välkomna till DL Maskin i monter 1003!

Rulla till toppen