Rivnings­utrustning &
grävmaskins­tillbehör

Vårt utbud av rivningsutrustning & grävmaskins­tillbehör

Rivningsutrustning och grävmaskinstillbehör är väsentliga komponenter inom gruvindustrin samt bygg- och anläggningsindustrin. Dessa verktyg möjliggör effektiv rivning av strukturer och breddar grävmaskinens funktionalitet för olika projekt. Rivningsverktyg som hydraulhammare och rivningsklor används för nedbrytning och avlägsnande av material, medan grävmaskinstillbehör som skopor, gripklor och borriggar utökar maskinens användningsområde för schaktning, borrning och materialhantering. Dessa utrustningar förbättrar grävmaskinens kapacitet och mångsidighet, vilket resulterar i ökad effektivitet och precision i många byggprojekt och ger flexibilitet för att möta varierande arbetskrav. 

Montabert

Dipperfox

MultaVEX VIBRA

Hydraulhammare och borriggar från Montabert 

Vi erbjuder Montaberts högkvalitativa hydraulhammare och borriggar som utmärks av deras pålitlighet och effektivitet. Vår utrustning är specialiserad för att effektivt bryta material med hydraulhammaren och möjliggör noggrann och djup borrning i olika underlag med borriggar. Med avancerad teknik och robust konstruktion levererar Montaberts produkter imponerande prestanda och precision inom bygg- och anläggningsbranschen, geotekniska undersökningar och gruvdrift. Vår utrustning är mångsidig, hållbar och utrustad med funktioner som automatisk smörjning och smart energiåtervinning. Montaberts sortiment är känt för att uppfylla de mest krävande arbetsförhållandena och leverera konsekvent hög prestanda. 

Rivningsutrustning från Rotar 

Med fokus på prestanda och hållbarhet erbjuder Rotar högeffektiva rivningsredskap som är anpassade för olika industriella behov. Deras utrustning, byggd med precisionsteknik, möjliggör effektiv rivning av strukturer, inklusive betong, sten och metall. Rotars sortiment inkluderar betongsaxar, rivningsgripare, pulvriserare och skrotsaxar, som erbjuder pålitlighet och kraftfull prestanda. Dessa verktyg är kända för sin höga kvalitet och erbjuder anpassningsbarhet för en mängd olika rivningsprojekt. 

Dipperfox stubbfräsar 

Dipperfox erbjuder effektiva och kompakta stubbfräsar, som är utformade för att enkelt och effektivt ta bort stubbar från olika ytor. Deras robusta och kraftfulla fräsar har en kompakt design, vilket gör dem idealiska för trädgårdsarbete och skogsbruk. Dipperfoxs stubbfräsar är kända för sin användarvänlighet och förmåga att hantera stubbarna på ett effektivt sätt, vilket gör dem till en pålitlig partner för alla typer av markarbeten. 

Multavex Vibra siktskopa 

MultaVEX Vibra siktskopan är en högeffektiv lösning för att sortera rivningsavfall, inklusive betongmaterial som innehåller stålstänger, utan att störas. Denna siktskopa underlättar siktning av grovt material och är användbar vid hantering av stora stenar. 

Siktningen blir enklare, snabbare och mer kostnadseffektiv med Vibra siktskopan. Den erbjuder även möjligheten att sortera material med olika storlekar i olika högar, vilket är till nytta vid skapandet av stensiktningar. 

Siktskopan har inga roterande delar, vilket gör den tillförlitlig och lämplig för att hantera explosivt material och resulterande vassa stenar utan problem. 

Dessutom är den användbar för att fylla och avsluta rör- och kabelledningar snabbt och med minimal ansträngning. Genom att erbjuda en snabb installation, enkel underhåll och exceptionell hållbarhet, gör Vibra siktskopan en betydande skillnad för invånare och trafik, samtidigt som den möjliggör noggrann matjordsiktning.” 

En komplett leverantör av rivningsutrustning & grävmaskinstillbehör 

Vi på DL Maskin är din kompletta leverantör av högkvalitativ rivningsutrustning och grävmaskinstillbehör. Med ett brett sortiment av produkter erbjuder vi pålitliga lösningar för demolering, materialhantering och anläggningsbehov. Vår utrustning är utformad för att möta kraven för säker och effektiv demolering av byggnader, broar och andra strukturer. Vi strävar efter att tillhandahålla mångsidiga grävmaskinstillbehör som optimerar prestanda och effektivitet på arbetsplatsen. Oavsett behovet kan vårt sortiment av högkvalitativa produkter hjälpa till att hantera och utföra uppgifter på ett effektivt och tillförlitligt sätt. 

Rivningsutrustning är specialiserade verktyg och maskiner som används för att demontera och bryta ner byggnader eller strukturer under rivningsprocessen. 

Det finns olika typer av rivningsutrustning, inklusive hydraulhammare, betongsaxar, pulveriserare, sorteringsskopor, multifunktionsverktyg och rivningsgripare. 

Rivningsutrustning används för att riva byggnader, demolera väggar, bryta betongstrukturer, sortera och separera material samt för att förbereda material för återvinning. 

Fördelarna inkluderar snabb och effektiv demontering av strukturer, återanvändning av rivningsmaterial, minskning av avfallsmängden och förbättring av arbetsplatsens säkerhet. 

Valet av utrustning beror på projektets omfattning och behov. Hydraulhammare används ofta för att bryta ner betong och sten medan betongsaxar är effektiva för exakt och kontrollerad borttagning av betongstrukturer. 

Användare bör ha rätt utbildning, följa tillverkarens säkerhetsanvisningar och använda skyddsutrustning såsom hjälm, ögonskydd och handskar. 

Kontakta oss på DL maskin så hjälper vi dig. 

Rulla till toppen